Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - Σ΄ΑΝΑΖΗΤΩ 07/2012


Καλλιτέχνης: ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Τίτλος: Σ΄ΑΝΑΖΗΤΩ
Έτος κυκλοφορίας: 07/2012
Είδος έκδοσης: CD
Αριθμός κομματιών: 12
Είδος αρχείων: mp3
Ποιότητα αρχείων:320 kbps/Sec
Μεγεθος:  102,49Mb
Συνοδευτικά: Ναι
Κατηγορία: ΚΡΗΤΙΚΑ








Κυκλοφορεί η δισκογραφική δουλειά του Δημήτρη Αντωνακάκη με τίτλο «Σ αναζητώ» από την δισκογραφική Φαιστός..Πρόκειται για επανακυκλοφορία της γνωστής αυτής δισκογραφίας που έχει δεχτεί παρεμβάσεις στην ενορχήστρωση και βελτιώσεις με αποτέλεσμα να ακούγεται με νέο αέρα και φρεσκάδα ,με πολύ ωραίες μουσικές και στίχους του Δημήτρη Αντωνακάκη..Τραγουδούν ο ίδιος ο Δημήτρης Αντωνακάκης ,ο Αείμνηστος Δάσκαλος Θανάσης Σκορδαλός ,Γεράσιμος Σταματογιαννάκης ,Σπύρος Σηφογιωργάκης ,Βαγγέλης Μαρκογιαννάκης,και η Έλενα Γιαννακάκη..Συμμετέχουν ο Αείμνηστος Δάσκαλος Λεωνίδας Κλάδος ,Γιάννης Μαρκογιαννάκης, Ζαχάρης Μελεσανάκης ,Μάρκος Μακριδάκης, Ευάγγελος Πηλιχός..
Όμορφα τραγούδια ξεχωριστά ντουέτα και ερμηνείες.. κυκλοφορεί με την υποστήριξη του Ερωτόκριτου 87,9 καιhttp://www.erotokritos.gr





























Εάν τα links του θέμα μου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger templates

Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail