Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

7000 Watt - Demo


Καλλιτέχνης: 7000 Watt
Τίτλος: Demo
Έτος κυκλοφορίας: 2012
Είδος έκδοσης: CD
Αριθμός κομματιών: 4
Είδος αρχείων: mp3
Ποιότητα αρχείων:   320 kbps
Μεγεθος:  87.7Mb
Συνοδευτικά: Ναι
Κατηγορία: Pop - Rock







01. Φεύγω
02. Κεραυνός
03. Μια Στιγμή
04. Παιχνίδι









Οι 7000 Watt είναι μια νέα,πολλά υποσχόμενη μπάντα, με αφετηρία τη Ρόδο, και με ισχύ πολλών watt αποφασισμένη να μην περάσει απαρατήρητη, βρίσκεται πλέον μόνιμα στην Αθήνα για...μουσικούς φυσικά λόγους.
Κινείται σε pop-rock κατατόπια, οι συνθέσεις της είναι σε ελληνικό στίχο, διασκευάζει όμως τόσο ελληνικά όσο και ξένα αγαπημένα κομμάτια.
Δημιουργήθηκε πριν από περίπου 3 χρόνια όμως το καλοκαίρι που πέρασε ήταν καθοριστικό για την πορεία της, αφού στο ενεργητικό της έχει πλέον εμφανίσεις που θα θα ζήλευαν αρκετά νέα συγκροτήματα και ακόμα περισσότερα παλιά.
Έχει πάρει μέρος σε πολλά φεστιβάλ, άνοιξε τη συναυλία του γνωστού συγκροτήματος Υπόγεια Ρεύματα στη Ρόδο, και έκλεισε τη συναυλία στη Ρόδο των Μαχαιρίτσα, Καζούλλη, Σταρόβα, Κωνσταντόπουλο στα πλαίσια της Aegean Regatta.Κεντρίζοντας το ενδιαφέρον κάποιων από τους σημαντικότερους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Ρόδου, έδωσαν συνεντεύξεις κάνοντας ακόμα ένα βήμα παραπάνω. Τόλμησαν σε πρώτη ευκαιρία live unplugged εκτέλεση δικών τους κομματιών αλλά και διασκευών που τους χαρακτηρίζουν και τους εμπνέουν. Στη συνεχεία, εμφανίστηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή Mad Day Live στο Μad tv, στα πλαίσια του μουσικού διαγωνισμού Mad4Bands,σε ένα μουσικό αφιέρωμα στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega στο Μega Channel και στην εκπομπή Άρωμα Ελλάδας, η οποία μεταδίδεται πανελλαδικά μέσω των τοπικών καναλιών.
Εμφανίζεται κατά καιρούς σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας όπου μπορείτε να την απολαύσετε live! Μείνετε συντονισμένοι !





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger templates

Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail