Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

ΠΕΡΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - LIVE 12/2012


Καλλιτέχνης: ΠΕΡΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Τίτλος: LIVE
Έτος κυκλοφορίας: 12/2012
Είδος έκδοσης: CD
Αριθμός κομματιών: 16
Είδος αρχείων: mp3
Ποιότητα αρχείων: 320 kbps
Μεγεθος: 154 Mb
Συνοδευτικά: Full
Κατηγορία: ΕΝΤΕΧΝΟ





 Ο Γιώργος Περρής αποτελεί μία ξεχωριστή περίπτωση καλλιτέχνη! 
Διαβάζοντας κανείς μόνο το πρόσφατο βιογραφικό του - της τελευταίας χρονιάς - θα εντοπίσει ότι κυκλοφόρησε γαλλόφωνο album με τον τίτλο "Un souhait", με καινούργια τραγούδια που έχουν γράψει μερικοί από τους σπουδαιότερους γαλλόφωνους δημιουργούς, και τη συμμετοχή της Lara Fabian σε ένα τραγούδι-ντουέτο που έκανε τεράστια αίσθηση, ενώ αυτήν την εποχή πραγματοποιεί την πρώτη του solo περιοδεία στον Καναδά. 
H ζωή του βρίσκεται στην κυριολεξία σε …ένα αεροπλάνο-καθώς ταξιδεύει συνέχεια για συναυλίες εντός και εκτός Ελλάδας - και ο λόγος που κάνει αυτήν την δουλειά, όπως έχει ο ίδιος δηλώσει, είναι τα live! 
Οπότε η δημιουργία ενός live album έρχεται ως φυσικό επακόλουθο, εκπροσωπώντας με τον πιο ιδανικό τρόπο το καλλιτεχνικό του προφίλ. 
Το album «ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΡΗΣ live» που κυκλοφορεί από τη νέα του εταιρία heaven, σε καλλιτεχνική επιμέλεια της Αλκηστης Πρωτοψάλτη, περιέχει κάποια από τα πιο αγαπημένα ελληνικά τραγούδια κορυφαίων μας δημιουργών καθώς και κάποια σπουδαία ξένα κομμάτια που ερμηνεύει στις συναυλίες του. 
Ο Μάριος Φραγκούλης και η Deborah Myers τραγουδούν μαζί του δύο ντουέτα στο δίσκο, ενώ ως bonus θα ακούσουμε και ένα νέο τραγούδι του Θέμη Καραμουρατίδη καθώς και μία διασκευή του «Λευκό μου γιασεμί» των Παναγιώτη Καλαντζόπουλου/Μιχάλη Γκανά.










 http://rapidshare.com/files/2719202715/PerrisLIVE.rar





 http://rapidgator.net/file/66852695/PerrisLIVE.rar.html





 http://www.easybytez.com/b7yi49ii8l9m





 http://cyberlocker.ch/ngep9w225qcv






http://www.filefactory.com/file/666c1ir0nko3/PerrisLIVE.rar





Rapidgator.net

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger templates

Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail